YOUR CART

Reparatie

Voor al uw computer problemen kunt u bij ons terecht. Waar u normaliter bij de grote electronicaketens heel formeel uw klacht kwijt kan, en daarna soms wel tot 3 weken op uw computer moet wachten, is dit bij ons juist tegenovergesteld. Wij begrijpen dat u snel weer aan de slag wilt, dus zorgen we er voor dat we uw computer zo snel mogelijk in orde brengen.

De reparatietijden bedragen meestal tussen de 2-3 dagen. Echter kan het soms zijn dat de reparatie wat langer kan duren, omdat er soms onderdelen besteld moeten worden, wat de reparatie vertraagd.

Voordat we van start gaan met de reparatie stemmen we details af met onze klanten. Op basis van het probleem dat de klant heeft, maken we een schatting van hoe lang het kan duren. Dus het kan soms zijn dat u nog op dezelfde dag, uw computer kunt ophalen.

Het kan soms zijn dat er niet direct geconcludeerd kan worden wat de oorzaak is en wat de prijs voor de reparatie is. Daarom kunt u bij ons eerst terecht voor een onderzoek voordat de reparatie van start gaat. Als de reparatie kosten onder de €50,- valt, dan voeren we de reparatie uit en hoeft u geen onderzoekskosten te betalen. De prijzen worden tevens vooraf met de klant besproken. Wij vinden het belangrijk om transparant te blijven met onze klanten en daarom leggen we dus precies uit wat er gaat gebeuren en krijgt de klant een duidelijke prijsspecificatie van ons.

Mocht u besluiten om uw computer niet te repareren na een uitgevoerde onderzoek, betaalt u alleen de onderzoekskosten. De onderzoekskosten bedraagt €20,-.

Nadat uw computer is gerepareerd, nemen we direct contact op met u om uw computer op te halen.

Garantie

Bij het aanschaffen van een product krijgt u altijd garantie bij ons. Bij een tweedehandse product krijgt u van ons 6 maanden garantie. Voor nieuwe producten krijgt u 1 of 2 jaar garantie afhankelijk van het product. De garantie geldt alleen voor hardware producten en is niet geldig voor software gerelateerde aankopen.

X